altceva

vă spun cum stă treaba în capul meu, haotic, cu oamenii ce nu s-au născut să facă IT.

nu știu dacă moștenirea generațiilor în tot ce înseamnă îndemânare mai are azi vreo tentaculă spre faptul că batem la tastatură aproape la fel de repede cum gândim sau înfulecăm în fața ei, dar oricum, ăsta e un subiect prea ne-la-locul său ca să-l dezbat…

[o să încep să scriu mai des aici, măcar îmi ocup timpul cu ceva și îmi mențin ritmul accentuat de tâc-tâc-tâc-tâc când lovesc tastele] nu, o să mai scriu aici, fiindcă am încetat să scriu acum mult timp și îmi dau seama ca în lipsa unei activități, cum ar fi dansul, la care nu am apucat încă să mă înscriu, în loc să dorm cu capul plin, mai bine dorm cu capul gol, după ce îl golesc; și pentru că o țin bine de tot pe urmele anti-social-ismului actual (adică față de oameni/social-media etc. … sau dacă stăm mai mult pe net, ne social-izăm mai mult?! cum vine treaba?)

well.. știi cum aș zbughio? ooooo Gigi!!

MAXIM! Aș pleca cum e un boem, la Vama, dar eu altundeva, la liniște, la făcut covoare sau tâmplărie, la făcut croitorie sau citit cărți, cred că aș pleca până și la muls vaca, numai să fie lângă mare, să fie vânticelul ăla și să fie răcoare.

nu poluare!

ca aici…

m-am întors din Rhodos. pac, cum am venit, pac cum mucii mei erau uscati de mă durea nasul și gri. ce viață e asta frate?!

de rahat. o zic și o repet.

nu, nu sunt făcută să fac ce fac. asistență IT, am ajuns acum…

sunt curioasă câte alte domenii mai schimb până când chiar o să mă car de aici…!

e ciudat cum am sentimente atât de îndepărtate de mare, iar acum fix asta mi-a venit in cap… despre mare, fiindcă vremea bună o asociez cu cea de la mare…

am locuit acolo 19 ani, nu i-am apreciat. oare mă voi întoarce vreodată să îi apreciez cu adevărat, la adevărata lor valoare? sper doar să nu revin acolo bolnavă, silită să mă refugiez acolo, fiindcă astfel.. nicio secundă valoarea zilelor de atunci nu o voi putea cuprinde în toată mintea + inima + bucuria.

încep să mă uit cu apreciere spre oamenii din comunitatea aceea mică, care totuși există acolo. există sau subzistă?

și mă mai întreb dacă în altă parte, la altă mare, m-aș simți la fel…oare?

momentan, recent, am făcut Wind-surfing 🙂 iar capul stă la bicicleta ce o am în plan s-o iau și la noul telefon, ce sper să-l personalizez mult mai bine și să-l folosesc inclusiv cu WordPress application.

mai am un coleg care se persecutează artistic pentru banii de la noi de la muncă.

e nașpa frate. nu mai vreau să văd asta.

e, vreau să văd și curățenie la omul din metrou care se pune lângă mine, vreau să văd și oameni care trec și nu aruncă pe jos… vreau multe din ăstea de nu se învață la școală sau nu se rezolvă niciodată prin școli…

mă întreb, oare la munte, câte aș rezolva într-o zi cu atâta energie, câtă am ca să îmi chinui mintea cu căcături zi de zi, neimportante, total inutile pentru ceva productiv și care s-ar vedea la finalul zilei?

hmm… cred că aș fi văruit jumătate de cameră azi.

și sigur aș fi spart niște lemne.

groaznic. groaznică viața de oraș. da frate, am ajuns la concluzia că unii oameni chiar nu au ce căuta în orașe. unii oameni sunt făcuți pentru liniștea spațiilor verzi, a satelor, a câmpiilor. acum nu mai rămân toți proști fiindcă exista mijloace de comunicare [ își folosesc tableta ca să îi dea lu’ Nuța linkul de la melodia aia de pe Youtube.. cum îi zicea.. Portugalia? dap… pam-pam! ]

am în minte o imagine cu un câmp de lavandă din Franța.

dar aleg să v-o las pe cea de la noi.

sursa: https://web.facebook.com/carteanoptidevama/photos/pcb.10156467467066683/10156467462741683/?type=3&theater

34690931_10156467462746683_1617227767319887872_o

 

Împarte gândurile tale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s