explicit, intro, simplă

m-am hotărât să fac din acest articol, dar și din cele care vor veni un soi de serie testimonială, cât se poate de personală, pozitivă – despre ce voi face zi de zi eu pentru mine însămi.

astfel, vreau să fiu determinată zilnic, de presiunea acestui angajament ce mi-l iau acum, în fața acestui ecran de laptop, să fac ceva, cât de mic, pozitiv, energetic sau încărcător pentru a mă simți mai bine unde sunt, pentru a mă relaxa, pentru a face încercarea cu mine zi de zi în mai mult decât a subzista. și a reuși în asta.

bănuiesc că toți avem multe idei. și m-am gândit. tot avem idei și facem în direcția asta… unele se realizează mai greu, altele necesită poate mai mult timp acordat, perioade mai lungi, acțiuni susținute ș.a. dar eu m-am decis, ca în acest mic jurnal, succint, să îmi strâng culori

vor fi scrieri scurte. foarte scurte.

scopul lor e să le recitesc peste ani și ani și să văd cum zi de zi am reușit puțin să zâmbesc, să îmi relaxez mintea chiar și pentru 1 secundă, iar în momente grele, chiar aceste puține cuvinte să îmi ofere sprijin că mi-am fost cel mai bun prieten de-a lungul anilor.

Împarte gândurile tale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s